Silvia Paula Mihăilescu

Silvia Paula Mihăilescu

Silvia Mihăilescu vine dintr-o familie de oameni simpli din Ardeal care au muncit toată viața și de la care a învățat că respectul, corectitudinea și altuismul sunt valori esențiale, că toate cunoștințele dobândite și dezvoltarea profesională reprezintă cea mai mare avere care nu poate fi contestată niciodată de nimeni. 

A studiat la Universitatea de Vest Timișoara, a făcut un master la Universita degli Studi di Cagliari, iar doctoratul la Academiei de Studii Economice București.

Și-a început cariera în învățământ ca dascăl cu cea mai mare notă la examenul de titualizare din Timisoara, însă post de titular nu exista decât pentru cei cu pile, așa că dezamăgită fiind încă de la 22 de ani de încrengăturile existente la orice nivel s-a orientate spre mediul privat unde a lucrat 10 ani în domeniul hotelier ca Manager de bază al echipei de vânzări și evenimente.

Atât Silvia, cât și persoane dragi din famile, au trăit în stradă protestele, au simțit pe propria piele experiența unor operații și boli în spitalele de stat, s-au lovit de pensii mizerabile după cariere de succes. 

După moartea tatălui care a fost modelul ei de corectitudine și integritate, dar și odată cu nașterea micuței Maria, a hotărât să nu mai stea deoparte și să fie dezamăgită, ci să ia parte la schimbare și să conteze. 

Astfel, în 2019 s-a alaturat echipe PLUS unde a regăsit valorile care au ghidat-o întreaga viața, a întâlnit oameni simpli și dornici să aducă un PLUS de prosperitate Sectorului 5, a fost primită cu brațele deschise și cu zâmbetul de buze de o echipă serioasă și unită. 

În 27 Septembrie vă solicită votul alături de colegii USR PLUS pentru poziția de consilier în cadrul Consiliului Local al Sectorului 5, si nu, NU PROMITE NIMIC, dar VĂ GARANTEAZĂ ca nu se oprește aici pentru că pe o mama nu o poate opri nimic când vine vorba de viitorul copiilor ei.

Ildiko Bădescu

Ildiko Bădescu

Monica Grecu

Monica Grecu

Robert Dunăvățu

Robert Dunăvățu

Adrian Voloc

Adrian Voloc