Monica Grecu

Monica Grecu

Monica Grecu este de profesie lingvistă și specialistă în comunicare, este mama unei liceene, iubitoare de animale și pasionată de ecologie și mediu.
A avut ocazia să lucreze, timp de 12 ani, în proiecte cu finanțare europeană și americană legate de administrația publică locală, unde a învățat despre orașe smart, despre transparență bugetară și bugete participative, despre revitalizarea zonelor foste industriale și folosirea tehnicilor de construcție ecologice pentru clădirile publice, colectare selectivă și reciclare creativă, despre accesul publicului la informație și importanța culturii pentru coagularea comunităților.
Locuiește de mai bine de 10 ani în sectorul 5 și a ales să candideze la Consiliul Local din partea USR PLUS pentru că își dorește să pună în practică aceste idei în sectorul 5, cu sprijinul colegilor, al societății civile și al locuitorilor.
Simte că poate contribui la îmbunătățirea calității vieții oamenilor, ca membră a unei echipe de profesioniști implicați, corecți și dornici să facă sectorul 5 mai prietenos cu locuitorii săi.
Robert Dunăvățu

Robert Dunăvățu

Cristian Laslo

Cristian Laslo

Lucian Nuț

Lucian Nuț

Dorotheea Petre

Dorotheea Petre