Liviu Pascaru

Liviu Pascaru

Liviu Pascaru are 33 de ani, e căsătorit și are o fetiță de 1 an si 8 luni – Ema. Liviu e pregătit să treacă la treabă în Consiliul Local cu implicare, seriozitate și integritate, pentru că îi pasă de sectorul în care locuiește!

A ales să candideze din partea Alianței USR PLUS întrucât consideră că este singura formațiune politică ce dorește cu adevărat să schimbe România, cu toții fiind sătui de clasa politică ce ne-a condus vreme de 30 de ani.

Este economist, absolvent al Facultății de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice din București si vrea ca Sectorul 5 să nu mai fie codaș în atragerea de fonduri europene, bani nerambursabili ce ar putea fi investiți în proiecte serioase, de anvergură și pentru aceasta vrea să iși dedice timpul petrecut în cadrul Consiliului Local Sector 5. 

A călătorit mult în străinătate datorită locurilor de muncă pe care le-a avut până acum și iși dorește să ajute Sectorul 5 să devină parte a unei capitale cu adevărat europene.

E convins că împreună cu ceilalți candidați ai Alianței USR PLUS poate schimba imaginea sectorului 5!

Lucian Nuț

Lucian Nuț

Radu Zlatianu

Radu Zlatianu

Helen Kofod

Helen Kofod

Mihai Cristian Ionescu

Mihai Cristian Ionescu