Laurențiu Lambrinoc

Laurențiu Lambrinoc

Motto: ”We rise by lifting others”, Robert Ingersoll 

Laurențiu Lambrinoc are 41 de ani și aproape jumătate din viață a fost profesor. Este căsătorit și are o fetiță în vârstă de 9 ani. Este pasionat și preocupat de educație și noile tehnologii. În ultimii ani a dezvoltat și implementat, în școala în care predă, mai multe proiecte de educație alternativă: laborator de proiecte IT, curs de etică și securitate cibernetică, revistă electronică a elevilor. Își dorește ca, prin implicarea sa politică, să contribuie la schimbarea în bine a domeniilor care îl preocupă astfel ca, peste 10 ani, propriul său copil să aleagă o facultate din România și să își dorească să trăiască printre ai săi. 

Este de părere că autoritatea locală ar trebui să aibă un rol mult mai important în educație. În calitate de consilier local își propune să ajute la creșterea calității serviciilor educaționale din sectorul 5. Își dorește realizarea unui proiect de implicare a societății civile și a oamenilor de afaceri în viața școlilor, pentru a oferi modele de succes elevilor, a unui program de asistență socială și pedagogică pentru combaterea absenteismului, eșecului și abandonului școlar și dezvoltarea unei platforme care să faciliteze dialogul dintre școală și familie și informarea rapidă a celei din urmă cu privire la conduita academică a copiilor. 

Laurențiu este, totodată, un drumeț pasionat și practicant fervent de sporturi montane(ski, escaladă și alergare). Conduce Asociația de Ecoturism Azimut, pe care a fondat-o în urmă cu 10 ani, în cadrul căreia a desfășurat numeroase proiecte de educație ecologică, protecția mediului și turism alternativ pentru tineri și ar dori să folosească această experiență pentru a oferi locuitorilor sectorului acces la programe de acest gen, dezvoltate de Consiliul Local.

Bogdan Dociu

Bogdan Dociu

Alexandru Dimitriu

Alexandru Dimitriu

Dumitru Lăpădat

Dumitru Lăpădat

Vladimir Naciu

Vladimir Naciu