Iustinian Roșca

Iustinian Roșca

Iustinian Roșca – a dovedit pe parcursul ultimilor ani că schimbarea se face prin noi înșine, prin implicare, prin perseverență, având tot timpul în față dorința de a face dreptate, de a ajuta. A făcut asta înainte să fie om politic și o face și acum la fel, cu aceeași determinare și obiectivism.
Cu experiență atât în partea de voluntariat social, acțiuni civice cât și cu asociațiile de proprietari sau comunitățile locale din sector, Iustin, este decis ca, împreună cu echipa din care face parte, să reformeze administrația locală, să lupte în continuare cu corupția din primărie și să stopeze risipa banului public.
𝗖𝗼𝗻𝗰𝗿𝗲𝘁, 𝗲𝗹 𝗶̂𝘀̦𝗶 𝗽𝗿𝗼𝗽𝘂𝗻𝗲 𝗰𝗮:
– 𝗶̂𝗻 primele 𝟭𝟬𝟬 𝗱𝗲 𝘇𝗶𝗹𝗲 să publice toate documentele privind achizițiile;
– 𝗶̂𝗻 𝟮𝟬𝟬 𝗱𝗲 𝘇𝗶𝗹𝗲 să inițieze proceduri de auditare a proceselor;
– 𝗶̂𝗻 𝟯𝟬𝟬 𝗱𝗲 𝘇𝗶𝗹𝗲 să înceapă evaluările funcționarilor publici;
– iar 𝗶̂𝗻 maxim 𝟰𝟬𝟬 𝗱𝗲 𝘇𝗶𝗹𝗲 să demareze procedurile judiciare privind denunțul cazurilor de corupție constatate și recuperarea prejudiciilor.
Totodată, conștient fiind de impactul pandemiei de COVID-19, acesta își propune să colaboreze cu Europarlamentarii Alianței USR PLUS pe Facilitatea de Redresare şi Rezilienţă din Planul de Relansare de 750 de miliarde de euro intitulat Next Generation EU, pe care Uniunea Europeană îl oferă statelor membre pentru reforme şi investiţii, astfel încât prin inovare și viziune sa aducă progresul absolut necesar în sectorul 5.
Experiența profesională diversificată (de la IT la vânzări, de la management de echipe la proiecte de voluntariat), abilitățile și competențele dezvoltate, îi conferă acestuia o bază solidă în demersurile sale de a oferi cetățenilor plăcerea de a locui în sectorul 5, dar și de a poziționa sectorul ca fiind o alternativă de investiții pentru oamenii de afaceri.
Radu Zlatianu

Radu Zlatianu

George Ioniță

George Ioniță

Adrian Voloc

Adrian Voloc

Dorotheea Petre

Dorotheea Petre