Ildiko Bădescu

Ildiko Bădescu

Ildiko Bădescu spune despre ea că este o tânără pensionară, pensionată la limită de vârstă.
Profesia sa de bază este cea de inginer în automatizări şi calculatoare (UPB, promoţia 1982).
După absolvirea facultăţii a activat ca inginer în industrie; profesor inginer în invăţământul liceal; activitate în cercetări sociologice şi sondaje de opinie cu tematică politică, socială şi economică; agent de vânzări; formator de formare profesională continuă; consultant ocupare profesională; activist civic pentru drepturile omului, protecţia mediului şi protecţia animalelor.
Activitatea civică desfaşurată a ajutat-o să înţeleagă că orice rezultat obţinut la nivel micro, poate fi extins la nivel macro doar printr-o activitate politică. Prin activitatea civică și mare parte din activităţile sale profesionale a înţeles mai bine problemele societăţii şi modalitaţile în care pot fi ele soluţionate, mai ales atunci când faci parte dintr-o echipă politică serioasă, aşa cum este USR-PLUS.
Și-a depus candidatura pentru rolul de consilier în Consiliul Local al Sectorului 5 deoarece dorește să contribuie la schimbarea modului în care se face administrație publică și pentru a transforma sectorul 5 într-un loc în care cetățenii să se simtă cu adevărat acasă.
Liliana Cismărescu

Liliana Cismărescu

Iustinian Roșca

Iustinian Roșca

Andrei Bulgaru

Andrei Bulgaru

Radu Zlatianu

Radu Zlatianu