Adrian Voloc

Adrian Voloc

Adrian Voloc locuiește în Sectorul 5 din 1980, mai întâi pe Strada Amurgului, apoi pe Aleea Livezilor și din 1984 în Rahova, pe strada Soldat Ene Modoran. 

A intrat în lumea antreprenoriatului încă din 2002, fiind managerul și administratorul propriei firme. În același timp este și asistentul personal al tatălui său care de mai bine de 15 ani este imobilizat într-un cărucior datorită unei boli auto-imune, scleroză în plăci. 

În USR a intrat în 2018 pentru a schimba modul în care se face politică și modul în care este administrat orașul și sectorul nostru.

Este hotărât să schimbe modul în care este condus Sectorul 5 de 30 de ani și să creeze un mediu mai bun pentru locuitorii săi – spații verzi, parcuri, parcări, școli și grădinițe, precum și o infrastructură nouă pentru transportul public și pentru persoanele cu dizabilități, piste pentru biciclete care să lege toate arterele principale de școlile și grădinițele din sector.  

Lipsa locurilor de joacă și a parcurilor îl face să meargă cu fetița lui de 5 ani de câteva ori pe săptămână în parcurile din alte sectoare ale Bucureștiului.

Bogdan Dociu

Bogdan Dociu

Andrei Bulgaru

Andrei Bulgaru

Andrei Valentin Dinu

Andrei Valentin Dinu

Monica Grecu

Monica Grecu