Biroul Local

Cristian Crivăț, Președinte 

Este membru USR din octombrie 2018. S-a implict activ și a coordonat acțiunile de strângere de semnături, a obținut autorizațiile necesare pentru campania Fără Penali în Funcții Publice și pentru amplasarea corturilor de campanie. A coordonat activitățile de teren pentru acțiunea „Oameni noi” și campania de strângere de semnături pentru campania de europarlamentare 2019. Printre obiectivele sale se numără mobilizarea resursei umane, crearea unui contact mai bun cu alegătorii și structurarea unui plan pentru alegerile din 2020.

Olivia-Ioana Rațiu, Prim-Vicepreședinte

Cu o experiență de peste 20 de ani în diferite funcții de conducere în cadrul unor instituții financiare internaționale, este auditor financiar și membru al Camerei Auditorilor Financiari din România. A aderat la USR în luna iunie 2017 și a fost cenzorul Filialei USR Sector 5 începând cu luna aprilie 2018. Activează în cadrul grupului de lucru „Buget local”, care monitorizează felul în care este cheltuit banul public de către Primaria Sector 5, și al grupului de lucru care se ocupă de întocmirea „Programului de guvernare locală”.

Dragoș Geamăna, Vicepreședinte, consilier local Primăria Sector 5

Membru USB din martie 2016, psihoterapeut, ocupă funcția de vicepreședinte al filialei USR Sector 5 din 23 iunie 2019, anterior ocupând funcția de președinte al filialei. Cu o bogată activitate în domeniul civic, Dragoș susține generarea și menținerea în organizație a unui climat democratic bazat pe dezbatere și negociere.

Cristian Laslo, Vicepreședinte 

Membru USR din martie 2017, Cristian Laslo este vicepreședinte USR Sector 5 și face parte totodată din echipa administrativă a filialei și cea de extindere. Economist la profesie, printre obiectivele sale se numără dublarea numărului de membri, crearea unui departament de fonduri europene și obținerea unui scor electoral cât mai bun pentru USR sector 5.

Alexandra Cîrstea, Vicepreședinte 

Membru USR din februarie 2018, specialist în comunicare, este membru al Biroului Local al filialei USR Sector 5 din 8 decembrie 2019. Iubitoare de natură, mediu și oameni, Alexandra dorește să aducă în organizație un aceleași preocupări. Printre obiectivele sale se numără implicarea unui număr cât mai mare de membri ai filialei în activități și a eficientizării timpului pe care aceștia îl acordă filialei. Totodată, cu fiecare acțiune a sa militează pentru activități cât mai eco

Lucian Guzgan, membru Biroul Local USR Sector 5

Membru din 2018, inginer de profesie, Lucian dorește să aducă precizia de inginer și în activitatea filialei USR Sector 5. Este oricând pregătit să meargă pe teren, în inima sectorului pentru a identifica probleme cu care se confruntă cetățenii. Își dorește să construiască o echipă solidă și echilibrată, una dintre propunerile lui pentru organizarea filialei fiind aceea de a înființa departamentul de integrare a noilor membri, pentru ca fiecare dintre aceștia să-și găsescă mai ușor echipele potrivite în care să activeze. Obiectivul lui Lucian este acela ca echipa noastră să câștige alegerile locale din iunie 2020 pentru că suntem cea mai bună opțiune politică pentru concetățenii noștri!

Daniela Timoficiuc, membru în Biroul Local USR Sector 5

Și-a început activitatea politică în 2017 și de atunci s-a implicat în proiecte precum ”USR e Vocea ta”, și a coordonat la nivel național proiectul ”USR deschide porțile Parlamentului”. Cu peste 15 de experiență în mediul privat, vrea să aducă din experiența sa în filială. Printre obiectivele sale se numără câștigarea alegerilor, eficientizare activității filialei și transparentizarea bugetului.

Sorin Staicu, membru în Biroul Local USR Sector 5

Membru USR din octombrie 2016, s-a implicat activ în campania electorală pentru alegerile europarlamentare și cea de strângere de semnături. Se află la al doilea mandat în Biroul Local USR Sector 5 și își propune creșterea numărului membrilor filialei, dar și implicarea acestora în realizarea proiectelor USR. În plan politic, obiectivul său este obținerea unui punctaj cât mai bun pentru alegerile locale și parlamentare din 2020.

Gabriel Rău, membru în Biroul Local USR Sector 5

Membru USR din 2017. S-a implicat activ în mai multe campanii, precum ”Oameni noi”, ”Fără Penali” și Alegerile Europarlamentare. Obiectivele sale ca membru în Biroul Local USR Sector 5 sunt o bună promovare a organizației USR Sector 5 în mediul online, dezvoltarea de proiecte locale și susținerea implicării membrilor.

Roxana Canteamembru în Biroul Local USR Sector 5

Roxana este membru USR din septembrie 2019. Economist de profesie, Roxana are 4 ani experiență în publicitate și organizarea de evenimente corporative. Cunoaște 4 limbi străine, iubește sportul și apreciază oamenii proactivi. Valorile după care se ghidează în viață sunt integritatea, respectul, excelența și susținerea reciprocă.

Alexandru Popescu, membru în Biroul Local USR Sector 5

Alexandru este arhitect și viitorul consilier al USR în mandatul 2020-2024. Iubește sectorul 5 și dorește să-l tranforme într-o zonă frumoasă și prietenoasă pentru locuitori.