Slide Image

De ce digitalizare?

Rezultate mai bune pentru cetățeni

digitalizarea reprezintă în primul rând conectivitate, iar ea trebuie să vină în ajutorul tuturor într-un mod sigur și eficient

Slide Image

Încredere

Transparența bugetară, transparența decizională și nu numai pot fi atinse prin crearea unor platforme care să ofere în acelasi timp și un sentiment de apartenență.
În prezent cetățeanul este tratat superficial, iar acestuia nu îi este alimentat sentimentul că ar face parte dintr- un colectiv.
Sentimentul de apartenență este esențial pentru satisfacția cetățeanului. Este dreptul tuturor să obțină servicii mai simple, rapide si transparente.

Slide Image

Venituri Adiționale

Noi oportunități financiare

Digitalizarea poate fi folosită pentru a crea noi surse de venituri.
Sectorul public poate fi reîmprospătat prin oferirea unor servicii catalogate ca fiind imposibile sau dificil de realizat in era pre-digitalizare.
Pe lângă sursele aditionale de venituri ce pot fi descoperite în urma digitalizării, aceasta reprezintă și o sursă extraordinară de economii prin reducerea cheltuielilor inutile.

Slide Image

Debirocratizare

Nu de puține ori ne-am lovit de procese anevoioase în momentul în care-a trebuit să intrăm in legătura directă cu instituțiile statului.
Birocrația coroborată cu procesele redundante reprezintă cea mai puternică frână a modernizării acestea stând în calea competitivității! Reducerea birocrației reprezintă pilonul central în atragerea investițiilor străine directe, dar și a fondurilor europene.
Odată cu procesul de digitalizare ar începe și un proces amplu de debirocratizare în urma căruia multiple procese ar putea fi eliminate complet.