Dezbatere Publică PUZ Coordonator Sector 5

Vino la dezbaterea publică pentru PUZ-ul coordonator al sectorului 5

Joi, 19 decembrie 2019, la ora 14:00 va avea loc loc dezbaterea publică pentru PUZ-ul Coordonator. Dezbaterea este organizată la sediul Primăriei Municipiului București, în Sala de Consiliu.

PUZ-ul Coordonator ar trebui să reprezinte strategia de dezvoltare fizico-spațială și economică a sectorului nostru pe următorii 5 ani. Este foarte important să ne asigurăm că acesta nu va sufoca orașul și nu va face viața locuitorilor și mai grea.

De ce este important PUZ-ul Coordonator?

PUZ-ul coordonator cuprinde regulamentul de construire (se poate schimba regimul de construire într-un cartier, de exemplu), precum și metodologia după care se elaborează certificatele de urbanism.

Prin PUZ se prevăd, printre altele

  • spațiile verzi (fiind sectorul cu cea mică suprafață de spațiu verde pe cap de locuitor este important să ne asigurăm că spațiul verde nu va fi redus, ba chiar extins)
  • necesarul de școli și grădinițe
  • se prevăd noile străzi
  • punctează situația transportului și a parcărilor la nivel de sector.

Invităm toți cetățenii sectorului 5 să participe la această dezbatere, să citească documentația urcată în locația de mai jos.

[button link=”https://drive.google.com/drive/folders/1WhNNn5K7Wr1Qt_AHwGsg4csh_ACmKUcp?usp=sharing” type=”big” newwindow=”yes”] Documentație PUZ Coordonator Sector 5[/button]