Nicolae Ionescu este candidatul desemnat de USR pentru Primăria Sectorului 5

În organizația USR Sector 5 s-a încheiat campania internă pentru desemnarea candidatului la Primăria Sectorului 5. Alesul filialei noastre, desemnat câştigător cu 53% din voturile exprimate în turul doi, este domnul Nicolae Ionescu, membru USR Sector 5 încă de la începuturile organizației noastre.

Nicolae Ionescu și-a consolidat experiența în administrația publică, lucrând în ultimii 10 ani într-o instituție publică (Spitalul Clinic Filantropia) unde a gestionat bugete consistente anual, a asigurat bunul mers al acesteia și a supravegheat îndeaproape întregul proces de achiziții publice de la întocmirea caietelor de sarcini la recepția lucrărilor.

În campania sa internă și-a concentrat atenția asupra bugetului de sector și, împreună cu echipa de analiză financiară, a identificat metode despre felul în care acesta poate fi redresat după dezastrul celor 30 de ani de administrație incompetentă. Totodată, Nicolae Ionescu a venit cu propuneri concrete de proiecte pentru un sector curat și mai bine organizat.

Cunoscând în profunzime mecanismele de funcționare specific în instituțiile publice, de la buget și contabilitate, până la achiziții publice și administrație, Nicolae Ionescu este profesionistul de care sectorul 5 are nevoie pentru a deveni un sector de nota 10!
Cu o puternică etică a muncii, capabil să lucreze sub presiunea termenelor stricte, Nicolae Ionescu știe să coordoneze echipe mari și stăpânește abilitatea de a lucra într-un mediu riguros.

USR Sector 5 îşi propune să ofere sectorului nostru un primar cinstit şi competent, apropiat de cetăţeni, deschis la dialog, un om cu viziune care să schimbe fundamental în bine abordarea administraţiei publice faţă de cetăţeni.
Totodată, organizația noastră își ia angajamentul să vegheze mereu asupra aleşilor noştri, pentru ca aceștia să rămână fermi în respectarea principiilor cu care am pornit la drum.