Au apărut în media informații potrivit cătora USR a susținut prin vot proiectul PSD din Antiaeriană, ce presupune construcția a 14.000 de locuințe ANL. În realitate, la ședința din 28 septembrie 2018 s-a votat construcția a aprox. 200 de apartamente, așa cum reiese din conținutul punctului nr. 31 de pe ordinea de zi, precum și din procesele verbale ale ședințelor anterioare. Acestea vor fi ridicate în sprijinul tinerilor specialiști din învățământ, din sănătate sau din MApN (deoarece terenul aparține MApN). USR consideră că în contextul actual al migrației specialiștilor spre alte zări, proiectul în sine poate fi benefic.

Ședința a fost trunchiată în prezentările media, iar reacția vădit exagerată a primarului nu este în niciun caz pe măsura votului (este o diferență foarte mare între 200 de apartamente și 14.000).

În plus, menționăm următoarele:
• Lucrările nu vor fi realizate cu bani de la bugetul primăriei sector 5, ci de către ANL (de altfel, terenul este cedat ANL pe perioada construcției)
• Primăria Sector 5 va asigura documentația, racordurile la utilități și căile de acces.
• Proiectul întrunește toate condițiile de legalitate.

USR cântărește toate proiectele de pe ordinea de zi. Atât voturile favorabile cât și cele contra sunt întemeiate și argumentate.

De altfel, am rămas fermi în ceea ce privește angajamentul pe care ni l-am luat: susținem proiecte în funcție de utilitatea lor pentru societate și pentru dezvoltarea sectorului 5.