Ce zice și ce face PSD Sector 5?

În campania electorală din 2016, domnul primar Florea (PSD) de la Sectorul 5 promitea public cetățenilor că va transforma piața de flori într-o zonă mult mai frumoasă decât Centrul Vechi și că va demara un proiect ambițios care va deveni rapid realitate.

Ce a uitat domnul Florea să comunice a fost anul în care crede că se vor întâmpla toate astea.

USR Sector 5 a fost la piața de flori și nu a găsit nici centru cultural, nici comerț civilizat, nici măcar toalete publice.

Toate acestea reprezintă aspecte demne de specia literară Science Fiction. PSD Sector 5 este incapabil să demareze proiecte de substanță în sectorul 5 și să ofere cetățenilor un trai demn și civilizat.

USR consideră că ce se întâmplă acum la piața de flori reflectă foarte bine incapacitatea primarului Florea de la PSD de a fi alături de cetățenii sectorului.

Vânzătorii de la piața de flori merită un loc în care să își desfășoare activitatea cu demnitate, cu locuri de parcare pentru clienți și pentru tirurile de aprovizionare.

Riveranii merită, de asemenea, un cartier frumos și curat, conviețuind în liniște cu comerțul din zonă.

După 2 ani, promisiunile domnului Florea s-au dovedit mincinoase. Realitatea tristă este că o zonă foarte frumoasă a orașului, cu potențial mare, este îngropată în gunoaie.